diumenge, 21 d’octubre del 2018

Decenni del blog "Llengilitcat: treballem la llengua i literatura catalanes". Adreçat a tothom




Benvolguts/udes lectors/es,

Des d'aquí vull agrair a tothom la consulta alguna o més vegades del meu blog de llengua i literatura catalanes. Avui arriba a una fita important, 10 anys!!! Pensava que mai hi arribaria, una xifra que no és senzilla d'aconseguir, tot un camí en aquesta mar de feina! Amb la finalitat de crear materials, ampliar-ne, recordar coneixements, innovar i realitzar un petit homenatge a alguns dels nostres escriptors i autores o d'altres de la literatura universal.

No sempre es senzill organitzar-se bé, i trobar temps per a crear materials, aquests darrers em prenen temps, sovint, hi poso més de dues hores de treball personal, emperò, gaudeix-ho creant-los i revisant d'altres materials, ja que, és un treball per a l'alumnat i per a tothom qui vulgui aprendre i millorar en la llengua catalana. Perquè no és el mateix anar al cinema i gaudir de temps lliure, i desconnectar, que estar al teu escriptori pensant i treballant materials per al blog.

Un blog costa de mantenir-lo, cal pensar i meditar bé què hi poses, quan i com, pots programar les fitxes, has de respectar els drets d'autor de les fotografies, cal ésser respectuós quan hi aportes un comentari, però és un plaer seguir i continuar amb aquest servei, amb la llengua i la literatura catalana, i amb els seus autors i autores, m'encanta, em fascina. En els darrers anys, en alguns moments, també he tingut més dificultats per posar materials setmanalment, per la malaltia d'un familiar molt proper, fins arribar al seu traspàs, però he tirat el blog endavant, perquè també és una lluita i un esforç i repte mantenir-lo.

Per tant, moltes gràcies de nou per consultar o participar al meu blog "Llengilitcat. Treballem la llengua i literatura catalanes" en alguna consulta, matís, errada o comentari.

També per a finalitzar i com a anècdota us comentaré que tot i inventar-me la direcció del blog: llengilitcat.com els americans em van robar el domini i finalment, va quedar com a llengilitcat.com.es i això que jo havia estat abans que ells i ho havia inventat com a abreviatura de: "llengua i literatura catalana".

Moltes gràcies pel vostre interès per la llengua i la literatura catalana!

Fins avui el blog ha obtingut 2.104.937 visites!!!

Seguim!

JM.


(Fotografies: Josep Maria Corretger i diari La Veu)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... { /* Bordes redondeados */ border-radius: 15px;