dimarts, 4 de desembre de 2012

Quins són els vostres ídols? Adreçat a tot l'alumnat.


Jo tinc diverses aficions que m'ajuden a emplenar el meu temps lliure: el Barça, la lectura en la llengua que sigui, els esports: mountain-bike, anar a córrer, bàsquet, ping-pong, voleibol, són els que més practico. També m'encanta el món del cinema, la literatura, la música rock i les arts.Bé, però si us he d'esmentar un parell d'ídols que m'alegren les tardes, aquests són Bruce Springsteen i Clint Eastwood, dos personatges que són millors persones que artistes, per les seves obres solidàries, per exemple i pensar sempre en la resta i no tant en ells. Per cert, el primer recolza als demòcrates i el segon als republicans. També he de dir, que en Bruce ha sofert adversitats i ha tirat sempre endavant, judicis que li impedien editar discos, edició de cançons no autoritzades, pèrdua de músics de la E Street Band -una mena de germans d'escenari-, m'agraden els valors que transmet.Acabaré amb una petita juguesca, sabeu qui va dir la famosa frase:
-"Vinga, alegra'm el dia!".


En Clint, us vigila si no feu aquesta fitxa!


(Imatges extretes de: blackraindergdamsa.blogspot.com i foto de Mary Altaffer)


!!EXERCICIS:

1. Expressa la teva opinió i digues si tens o no ídols, ja siguin reals o imaginaris. Qui són? argumenta la teva resposta.

2. Redacta un text de cent paraules on parlis dels teus ídols o coses que admiris. De més grans potser no en tenim tants, o alguns no cap, però de ben petits, de ben segur que n'hem tingut un o altre.

3. Realitza una petita exposició a l'aula on parlis del teu ídol amb un powerpoint, a mode d'exposició oral, i posteriorment, crea un mural. Pots enganxar el powerpoint a l'Slideshare i adjuntar el link aquí.

6 comentaris:

Unknown ha dit...

2.

El meu ídol

El meu ídol sempre ha sigut i serà la meva mare, el seu suport es fonamental en tot.

La meva mare m'ha donat tot el que necessito des dels meus inicis; quan hem sento malament em dóna una empenta impulsant-me a canviar, tot l'hi dec a ella, per a ella sempre seré la seva nena.
Ella sempre hem diu les coses com son, m'agradin o no, únicament vol el millor per a mi.
És de les poques persones que m'ha sabut portar, amb ella vaig saber que la constància, en algun moment, donaria fruits.

Jo sempre he volgut que els meus fills en un futur hem vegin com jo la veig a ella.

Carla García Uria

Unknown ha dit...


El meu ídolEl meu ídol no existeix , podríem dir que salva a la gent de perills , efectivament ,es un súper heroi .


El millor súper heroi creat per la imaginació dels dibuixants de còmics , Batman .

Batman es el meu ídol, és el mes real dels herois que existeix ,ja que no te súper poders, si no molta força de voluntat i moltes ganes de que aquest món sigui millor.


De petit pateix un trauma, maten als seus pares i per això vol combatre el crim , la sort que te es que pertany a una família molt rica i ell es l’únic hereteu , quan creix es converteix en Batman el millor súper heroi del món.

Josep Maria Corretger Olivart ha dit...

Hola Carla,

Correccions:

és (verb 'ser'), em sento, li dec, em diu, són.

Molt bé, original, la família sempre està allí.

Em referia més a coses que t'omplin al temps lliure, evidentment, la mare també. Però i el pare, què?

Tens un positiu i gràcies per participar.

JM.

Josep Maria Corretger Olivart ha dit...

Hola Víctor,

Correccions:

és (verb 'ser'), superheroi, més, té (verb 'tenir'), ganes que, els seus pares (CD), té, és que, és.

Bé, no em referia a què ens salvin, els meus ídols m'alegren alguna estona, però la resta és cosa meva.

Tens un positiu i gràcies per participar.

JM.

Unknown ha dit...

el meu idol


Jo tinc uns quants idols entre ells la meva mare,el meu pare, el meu germà etc. però a mi de gran m'agradaria ser un bon porter com Víctor Vàldes (ell es un dels meus idols). Sempre m'agradat molt de porter, es tira molt bé intentant agafar les pilotes, es molt amable i simpàtic, de gran m'agradaria ser com ell de porter.

Josep Maria Corretger Olivart ha dit...

Hola Ferran,

Correccions:

ídols, Valdés, ell és, m'ha agradat.

És evident, que els pares els admirem, però bé, en aquest cas em referia a persones a les quals admires o et fan passar bones estones.

Tens un positiu.

Gràcies per participar.

JM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... { /* Bordes redondeados */ border-radius: 15px;