dimecres, 21 de setembre del 2011

Redactar un text. Pràctica (2). Adreçat a tot l'alumnat.


!! EXERCICIS:

-Redacta un text de 100 paraules sobre què en penses del canvi climàtic. Si no saps de què parlar et dono algunes idees: contaminació dels cotxes, les centrals nuclears, els canvis sobtats de temps, la no existència d'algunes estacions de l'any, el reciclatge. Som massa egoistes i només pensem en nosaltres i no amb la resta o en les properes generacions?


-Redacta un text de 100 paraules sobre com veus la societat d'avui dia. Idees: s'han perdut o no alguns valors? ens respectem més o menys entre companys o veïns? quan algú té un problema l'ajudem o defugim? tenim cura del planeta i de l'entorn on vivim? ens saltem algunes normes perquè ens agrada que ens possin límits? els pares hi haurien de posar una mica més de la seva part o són els professors i mestres els principals responsables al no ensenyar bé aquests valors?



-Redacta un text de 100 paraules sobre com veus la premsa d'avui dia. Els diaris són massa sensacionalistes, com els periodistes de les notícies per tal de captar la nostra atenció? els periodistes haurien de tenir més sensibilitat per tothom i no cercar tant la provocació de la gent? penseu que es fa un periodisme de qualitat o que hi ha més d'un aprenent que no hi hauria de ser? el sensacionalisme pot generar malestar a la gent i crear inestabilitat i agressibitat?


N.B. Recordeu que a dalt hi ha d'haver un títol original i a sota el nom i el cognom de l'autor. També cal que es vegi l'estructura textual bàsica. Apa, doncs a escriure!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... { /* Bordes redondeados */ border-radius: 15px;