divendres, 18 de desembre del 2009

Rodamots. Web per aprendre vocabulari i sinònims. Adreçada al Batxillerat i PPAS.


Eus aquí una pàgina web molt útil i que he descobert recentment gràcies a un company de feina. Es diu Rodamots. Funciona mitjançant un missatge al teu correu, així de simple. Si t'hi subscrius -i és gratis-, rebràs segons la teva disposició un missatge cada dia o cada setmana en el qual hi apareixen quatre o cinc paraules de vocabulari amb la seva definició i amb exemples. Una bona eina per al famós exercici de sinònims i antònims que sempre apareix a la Selectivitat i a les Proves d'Accés a Cicle de Grau Superior. Apa, doncs! no us ho penseu dues vegades i us hi subscriviu tots/es. Aprendreu de valent. Jo recomano una subscripció setmanal, com la meva, així en un missatge ho visualitzes tot i no et satura el correu.

El link és el següent: http://www.rodamots.com/inici.asp
!!EXERCICI:
-Pots escriu les quatre primeres paraules que hagis après del Rodamots, explicar breument el seu significat i realitzar una oració amb cadascuna.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Josep maria, sóc l'Alejandra.
He estat mirant lo del concurs, em registro però no em deixa publicar res. Sabries dir-me el per què?

Josep Maria Corretger Olivart ha dit...

Hola!
acabes de publicar el text. Ho has fet!! però contesta si us plau l'exercici. De vegades costa una mica, llavors, l'endemà ho revises.
Gràcies.
JM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... { /* Bordes redondeados */ border-radius: 15px;