dilluns, 30 de maig del 2011

Cloenda del programa Compartim Converses a Rubí. Adreçat a l'alumnat d'ESO.



El proppassat 13 de maig es va portar a terme la cloenda del programa Compartim Converses de l'institut J.V. FOIX. L'acte es realitzà a la plaça d'una escriptora coneguda per tothom, Montserrat Roig. En total foren 14 alumnes els que realitzaren amb èxit les parelles lingüístiques, dedicar una sessió setmanal de pati a parlar en català en unes converses de temàtica lliure.




L'acte fou amenitzat per una petita actuació musical de bateria i saxo, només instrumental i una obreta de teatre força intercultural. Llavors, vingué el lliurament de diplomes als coordinadors LIC de cada centre. Finalment, l'alumnat participant rebé un petit obsequi del CNL de Rubí.



M'agradaria donar l'enhorabona a tots els que vàreu complir amb èxit fins al final i així millorar la conversa en català. Recordeu el que sempre us dic: "Sense català no hi ha paradís!".



S'han guanyat ben a pols el seu diploma:



Juan Daniel Vélez, Sergi Monzó, Roberto Montero, Abid Boussou, Meritxell Montsech, Amir Hanza, Mohamed Oulad, Kamal Berrade, Naufal Ahaidar, Meriem Aknibess, Marian El Moussaoui, Jordi López, Marwan Kachbal i Santiago Marín.



Moltes felicitats a aquest gran equip!


Josep Maria Corretger


Coordinador LIC del JV Foix.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... { /* Bordes redondeados */ border-radius: 15px;