dimecres, 16 de novembre del 2011

Contes de 2n d'ESO.


En aquesta fitxa els que ho desitgeu podreu enganxar contes que heu creat a l'aula dins del nou tema. No us ha de fer cap vergonya escriure'ls, seguim aprenent!

"Hi havia una vegada..."

Vinga, a veure si us animeu!

N.B. Fotografia extreta de la màgia de les paraules.wikispace.com


!! EXERCICI:

-Crea un conte de temàtica lliure i separa els paràgrafs per a què sigui més senzill de llegir.

6 comentaris:

Tamara González ha dit...

La noia que estava contenta!

Era una noia que sempre estaba a clase molt contenta perque tot li anava bastant bé a la vida.
Fins que un dia estaba fent castellers i va pujar fins a dalt de tot i es va caure sense voler i es va trencar la cama i es trobava inconcient al terra.

Va venir la ambulancia i es la van portar al hospital i es trobava molt molt greu van venir tots a veure-la i un noi que es deia Jose li va portar un gran ram de flors.

I ella é va despertar i li va veure a ella tant triste perque ella estaba tant malament al hospital. I ella é va posar molt contenta perque ell s'habia preocupat per ella.
van pasar uns messos i ella ja estrobava millor perque tot li anava bastant bé més de lo normalperque, estava molt bé amb el Jose perque estava sortint junts.

I un dia va apareixer un amic del jose que es deia David que li agradava molt la novia del jose que es deia esther la que es va caure en els castellers i es va trencar una cama i fins que un dia el david no podia mes i li va dir al Jose que li agradava la esther i ell es va amprenyar molt i van fer com un debat i va guanyar el Jose pero faltava la desició de la esther perquè a ella li agradava els dos però es va quedar amb el Jose perque li estimava molt i apart va fer una promesa amb ell que mai li deixaria pases el que pases.
FI

Tamara González
2n A

Josep Maria Corretger Olivart ha dit...

Hola Tamara!

Et corregeixo algunes faltes:

estava, classe, perquè, va caure, inconscient, l'ambulància, la van portar, es va despertar,la va veure trista, es va posar, s'havia, Van, passar uns mesos, es trobava, del normal, aparèixer, Jose, Esther, va caure,emprenyar,decisió,passés.

Bonica història, prenc nota del teu treball.

JM.

kirian miralles ha dit...

La Símia

Un dissabte, 24 d'agost en Màlaga avia una fira, com a cada any, hi havia un cantant molt famos "Pablo Alboran".

Tot anava molt pero que molt bé , estaven les families amb els seus fills.

Hi havia moltes atraccions per exemple:

(Sapito Loco / La Rana / La Noria / El Martillo / Las Colchonetas / El Autorrom / Inxables / Los Troncos Locos /Los Autochoques ...)

Estava tot molt bé fins que...la Noria, un bago, vas sortir disparat per els aires i la atracció es va parar inmediatament per no va servir per arres, va ser pitjo pero que cuan va parar de cop van sortir volant un , dos ,tre,quatre,cinc,sis,set,vuit,nou,deu,onze,dotze,tretze aixi fins a 32 bagons .

Tota la jent es va possar histeriac , es van posar a cridar a plorar.

Pero cuan pensaven que anaven a morir tots els vagons es va dirigir cap al mar i tots es van salvar.


Kirian Miralles
2n C

kirian miralles ha dit...

UN JUGADOR DE FUTBOL


Un dia 2 de Gener , un nen anomenat Ruki quan estava entrenant a futbol es va adonar que era el millor del seu equip, volia anar a fer les proves al F.C.Barcelona.

Ruki va preguntar als seu pares si podia anar a fer les proves al F.C.Barcelona , li van dir que les proves serien molt complicades i molt dures.

Ruki li va dir que s'ha prepararia bé. Llavors quan es va despertar estava amb febre,els seus pares li van dir que si estava segur que si volia anar amb febre i ell va dir que sí.

Quan estava sobre del camp , no li sortia res , el F.C.Barcelona no li van agafar, li van dir que era bo però, que hi ha molts millors que ell. Ruki es va deprimir quan li van dir això, llavors va estar entrenant cada dia 3 hores per fer una altre cop les proves i així poder estar al 100% i poder superar-les per ser un gran jugador.

I va tornar al seu equip actual que es el C.F.Olímpic De Can Fatjó.

L'Olímpic de can Fatjó tenia una cita molt important perquè es jugaba el campionat d'Espanya.

Ruki va ser el més destacat del partit perquè va fer tres gols i dues assistències de gol .El Barça quan es va assabentar que el Ruki va fer això van anar corrents a buscar-lo i el Ruki no es va negar.

Ruki quan tenia 18 anys va debutar amb el 1r equip del F.C.Barcelona i va marcar gol i va donar 2 assistències .

Els seus pares van estar molt orgullosos del seu fill.


Kirian Miralles
Rubén Diaz
2nC.
30/11/11

Josep Maria Corretger Olivart ha dit...

Los protegidos


Era una vegada una noia que estava a la seva casa i amb les seves mans podia controlar la electricitat i un dia la seva germana va entrar a la seva habitació i sense voler la sandra li va cremar a la seva germana laura.


I ella és sentia culpable i per aixo es va anar de casa i avia un altre noi que es deia "Culebra" el seu poder magic era que es podia fer invisible llavor la va veure en un parc ploran i es va fer el amable i li va preguntar que li pasava , eya li va dir que no li pasava res.

I havia un altre noia petita anomenada Priscila que podia saver que pensaven els demes eya va perdre el seu pare perque els dolents li avien matat.

Un altre noi anomenat Lucas cuan tocaba a la jent el cos i cuan ell volia es podia transformar en la persona que havia tocat .

Un altre noi anomenat Carlitos podia controlar tot els objectas per exemple ( un got , una lampara etc...) amb la ment.

Aquest nois com eran especials van agafar a uns pares adoptius i u van transforamr en el seu millor secret.


Kirian Miralles
Tamara Gonzalez
2nC
1/12/11

Josep Maria Corretger Olivart ha dit...

Hola Kirian!

Gràcies per participar. Et vaig corregint algunes faltes perquè n'hi ha moltes.

havia, famós, però, famílies, sínia ('noria' és castellà), vagó, pels, immediatament, per a res, pitjor, però, quan, gent, posar, histèrica.

Futbol:

jugava.

Aquesta segona història està molt ben escrita, no com la primera. Recorda que cal revisar un text després d'escriure's i rectificar les errades.

Els protegits!!

l'electricitat, se sentia, això, va marxar, màgic, llavors, plorant, hi havia, ella, passava, saber, els altres, perquè, tocava, gent, li havien, els objectes, làmpada, ho van transformar.

Bé, moltes gràcies per participar, l'objectiu principal era escriure, però recorda que el segon és no fer faltes, no es pot escriure les paraules sense consultar-les abans en un diccionari.

De totes maneres bon treball d'escriptura!

JM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... { /* Bordes redondeados */ border-radius: 15px;